Veranda’s

VERANDA'S

Een veranda laten plaatsen moet nauwkeurig gebeuren zodat u jarenlang vooruit kunt. Om u goed voor te bereiden op de klus leest u hier informatie over de mogelijkheden, kosten en bespaartips.

Veranda dak, vernieuwen, reparatie of nieuw

Allereerst de vraag: Bent u op zoek naar een nieuwe laag dakbedekking voor op uw dak of moet er ook een (nieuwe) dakconstructie geplaatst worden? Of een geheel nieuwe veranda? Voor het compleet vernieuwen van uw dak, inclusief (een gedeelte van de) dakconstructie, bent u hier op het juiste adres, maar ook een totaal nieuwe veranda kunnen we voor u realiseren.

Kosten nieuw dak

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Voor het verwijderen van de oude dakbedekking en het plaatsen van nieuwe dakbedekking kunt u rekenen op de volgende kosten:

  • Plat dak: € 75 – € 100 per m2
  • Hellend dak: € 75 – € 130 per m2

Wilt u ook het dakbeschot vernieuwen of dakisolatie aanbrengen? Dan vallen de kosten hoger uit. Houd rekening met de volgende extra kosten:

  • Dakisolatie: € 40 – € 60 per m2
  • Dakbeschot vernieuwen: € 90 – € 150 per m2

Kosten nieuw dak

Prijzen vergelijken

Wilt u weten wat een nieuw veranda dak exact gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wanneer is een nieuw dak nodig?

Het veranda dak heeft genoeg body nodig om het eigen gewicht te dragen en het gewicht dat er bovenop komt door diverse weersomstandigheden. Stevige houten balkon vormen deze body. De dakconstructie kunnen we als dakdekkers opbouwen op het dak maar kan ook van te voren op maat gemaakt worden. De dakconstructie hoeft dan alleen nog vastgemaakt te worden aan uw dak. Toch is het niet altijd nodig om het hele dak te vernieuwen. Is de dakconstructie doorgezakt, dan kunnen wij als dakdekkers structuurversterkende balken plaatsen. Bij vochtig gerot hout of aangetaste balken door houtwormen of termieten is vaak wel een compleet nieuw dak nodig. Wat het probleem aan uw dakconstructie is? Dat kunnen we als dakdekkersbedrijf het beste bij u op locatie beoordelen.

Oriëntatiegesprek met ons dakdekkersbedrijf

Als dakdekkers kunnen we enkel een volledig realistisch kostenplaatje opstellen voor het plaatsen van een nieuw dak wanneer wij het project hebben gezien. Heeft u de offerte aangevraagd, dan stellen we voor om uw dak te komen bekijken. Dit gesprek geeft u ook direct de gelegen om al uw vragen te stellen aan een expert. Mogelijke vragen zijn: hoelang het laten plaatsen van een nieuwe dak bij u gaat duren, of u in die periode gewoon thuis kan blijven wonen en wanneer ze de dakdekkers komen werken. Het dak is de beschermer van u en al uw bezittingen, zorg daarom voor een goede voorbereiding zodat u straks niet voor verrassingen komt te staan.

Soort dakbedekking kiezen

Weet u al wat voor soort dakbedekking u op uw nieuwe dak wilt laten plaatsen? Wanneer u uw oude dak gaat vervangen heeft u de keuze om te gaan voor uw oude vertrouwde soort dakbedekking maar wellicht wilt u zich juist wel oriënteren op wat de andere mogelijkheden zijn. Onderstaand ziet u de soorten dakbedekking voor een plat en hellend dak. Meer informatie over de prijzen, levensduur, voor- en nadelen vindt u op de dakbedekking pagina of door te klikken op de dakbedekking die u een interessante optie lijkt.

Plat dak

  • Bitumen

Hellend dak

  • Dakpannen
  • Leien
  • Metaal
  • Riet

Heeft u aanvullende wensen voor uw nieuwe dak?

Dakramen, dakkapellen, isolatie, zonnepanelen, schoorstenen, denk goed na over wat u allemaal op uw nieuwe dak wilt laten plaatsen om het wooncomfort in huis te vergroten. Wilt u bijvoorbeeld meer lichtinval in huis, dan kunnen we als dakdekker direct grote dakramen plaatsen tijdens het vernieuwen van uw dak. Wilt u een lagere energierekening, laat uw nieuwe dak dan direct isoleren. Wij zijn gespecialiseerd in alle klussen op het dak zodat één bedrijf de totale klus voor u kan oppakken en uitvoeren. Denk van tevoren dus alvast na over waar uw nieuwe dak allemaal aan dient te voldoen en bespreek de opties met ons dakdekkersbedrijf.

Nieuw dak - 3 - glasdak

De beste prijs

Het laten plaatsen van een nieuw dak is een grote stap en ook een belangrijke. U wilt zeker weten dat u het juiste dakdekkersbedrijf in de arm neemt die kwaliteit levert voor een realistische prijs. Vraag bij ons een offerte op. Het aanvragen van prijsopgaves is met één aanvraag voor elkaar, volledig vrijblijvend. Zo kijkt u straks met een tevreden gevoel terug op uw dak vervangen klus en zit u er weer jarenlang perfect beschermt bij.

WhatsApp chat