Marco Dekkers, vakman in dakwerken! nieuw - renovatie - reparatie - dakwerkzaamheden

Douglas overkappingen verandas schuren bijgebouwen garages bergingen

Ruim 15 jaar ervaring in timmerwerk

06-47820753

ONZE DIENSTEN

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia.

DOUGLAS

Een populaire houtsoort om mooie houtconstructies en afwerkingen mee te realiseren. Denk aan; overkappingen, veranda’s, schuren, garages, bergingen en andere bijgebouwen. Wij kunnen voor u uw wensen op maat voor u uitvoeren.

HOUTOLIE OF VERGRIJZEN

Hout kan behandeld worden om de warme kleur te behouden, of te kleuren naar wens binnen de beschikbare kleuren houtolie. Behandeld hout gaat langer mee en verlengd de levensduur aanzienlijk ten opzichte van hout wat je op natuurlijke wijze laat vergrijzen.

DAKBEDEKKING

Om u en uw bezittingen tegen alle weersomstandigheden te beschermen is het belangrijk dat u de juiste dakbedekking uitkiest. Bent u benieuwd naar de verschillende soorten, inclusief hun levensduur, prijs en voor- en nadelen?

DAKPANNEN

Dakpannen vormen al jarenlang een betrouwbare vorm van dakbedekking voor hellende daken. Dit is niet voor niks, de prijs-kwaliteitverhouding is namelijk erg goed. Bent u van plan om een verse laag dakpannen te laten leggen op uw dak?

BITUMEN

Wat is bitumen dakbedekking, hoe lang gaat bitumen mee, wat zijn de totale kosten en hoe kan ik op deze kosten besparen? Voor antwoord op deze vragen bent u hier aan het juiste adres.

NIEUW DAK

Een nieuw dak laten plaatsen moet nauwkeurig gebeuren zodat u jarenlang vooruit kunt. Om u goed voor te bereiden op de klus leest u hier informatie over de mogelijkheden, kosten en tips.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan…

Professionele houtconstructies en ervaren dakdekkers

Wij werken uitsluitend met professionele gereedschappen en de beste materialen.

Beste materialen

Door gebruik van topproducten kunnen we u 10 jaar garantie bieden!

Maatwerk voor een betaalbare prijs

Vakwerk tegen een betaalbare prijs.

Voor contact via de website vult u ons contactformulier in en we nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

    WhatsApp chat