Diensten

Marco Dekkers Dak & Klusbedrijf

Controle en onderhoud
Controle van uw dak en onderhoud aan uw dakbedekking is een aspect waar veel mensen niet bij stil zullen staan. Tot… inderdaad er een verstopping of zelfs een lekkage ontstaat. Indien u dat zelf niet kunt of wilt periodiek uw dak laten controleren en onderhoud kunnen uitvoeren. Informeer naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.
Dakrenovatie
Op een dakrenovatie daar zit niemand op te wachten. Het goede nieuws is dat een dakrenovatie u heel wat minder zorgen geeft en uiteindelijk veel wooncomfort. Om u goed voor te bereiden op de dakrenovatie leest u hier informatie over de kosten, mogelijkheden en bespaartips.
Dakbedekkingen
Dakbedekkingen vormen met name ons dagelijks werk. Of het nu om platte daken gaat of pannendaken u kunt voor vrijwel elk dak bij ons terecht. Wilt u nieuwe dakbedekking? geheel of gedeeltelijk vervangen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, informeer naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.
Nieuw dak
Een nieuw dak laten plaatsen moet nauwkeurig gebeuren zodat u jarenlang vooruit kunt. Om u goed voor te bereiden op de klus leest u hier informatie over de mogelijkheden, kosten en bespaartips.
Veranda's
Breid uw woonruimte uit met een elegante veranda. Perfect voor ontspanning en entertainment in de buitenlucht
Dakreparatie
Wij voeren reparaties uit die gerelateerd zijn aan daken, dit kan naar aanleiding van lekkage(s) of veroudering zijn. Informeer naar de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.
Overkappingen
Transformeer uw buitenruimte met stijlvolle overkappingen. Geniet het hele jaar door van uw tuin, ongeacht het weer.
Schilderwerk
Geef uw huis een frisse uitstraling met ons professionele schilderwerk. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Vraag direct een offerte aan!

Contact

Locatie

Gildestraat 14A 5271 AK, Sint-Michielsgestel

Email

info@dakklusbedrijf.nl

Telefoon

M :06-47820753

Contactformulier

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan…