Dakbedekking plat dak

Bent u op zoek naar de juiste dakbedekking voor uw platte dak en vraagt u zich af welk materiaal het beste is of wat de kosten zullen zijn? Kies uit bitumen, EPDM, of groendak voor uw platte dak. Elk type biedt unieke voordelen, van duurzaamheid tot milieuvriendelijkheid, aangepast aan uw specifieke behoeften en budget.

Waarom platte dakbedekking van MD Dak en Klusbedrijf?

Energiebesparing door Isolatie:

Voeg isolatie toe aan uw dakbedekking om tot 30% aan warmteverlies te voorkomen. Dit resulteert in een jaarlijkse besparing van ongeveer € 500 op uw energierekening, een investering die zichzelf terugverdient.

Energiebesparing door Isolatie:

Voeg isolatie toe aan uw dakbedekking om tot 30% aan warmteverlies te voorkomen. Dit resulteert in een jaarlijkse besparing van ongeveer € 500 op uw energierekening, een investering die zichzelf terugverdient.

Duurzaamheid en Lange Levensduur:

Onze dakbedekkingsopties zijn ontworpen voor een lange levensduur, wat betekent dat u minder snel weer hoeft te investeren in een nieuw dak. Dit bespaart op lange termijn kosten en vermindert de impact op het milieu.

Verbeterde Woningwaarde:

Een goed onderhouden en geΓ―soleerd plat dak verhoogt de waarde van uw woning. Dit is niet alleen voordelig bij een eventuele verkoop, maar verbetert ook de esthetiek en functionaliteit van uw huis.

Waarom Dak klus bedrijf

Uw Dak, Onze Zorg: Ontdek het Verschil

Ontdek waarom DakKlusbedrijf de beste keuze is voor al uw dakwerkzaamheden. Met onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid staan wij garant voor een duurzame oplossing voor elk dakprobleem.

Decennialange expertise in dakbedekking, reparatie en onderhoud.

Maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften.

Volledige zekerheid met onze uitgebreide garantie op alle werkzaamheden.

Gebruik van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en prestatie.

Gerelateerde

Projecten

Dak vervangen bitumen dakbedekking

Dakpannen aanbrengen op nieuwe schuur en overkapping

Upgrade uw platte dak met onze kwalitatieve dakbedekking en isolatieopties. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Contact

Locatie

Gildestraat 14A 5271 AK, Sint-Michielsgestel

Email

info@dakklusbedrijf.nl

Telefoon

M :06-47820753

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor een bitumen laag over bestaande dakbedekking rond € 900, en voor complete vernieuwing ongeveer € 1.600. Groendaken starten vanaf € 1.200.

U kunt kiezen uit bitumen, EPDM, en groendaken. Elk heeft zijn eigen voordelen, zoals duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Ja, isolatie kan zowel onder als op de dakbedekking worden aangebracht, afhankelijk van de staat van uw dak en uw wensen.

De duur van de installatie hangt af van de grootte van het dak en de gekozen dakbedekking, maar onze ervaren team streeft naar minimale overlast.

De gemiddelde besparing op energiekosten is ongeveer € 500 per jaar, afhankelijk van de isolatiewaarde en uw huidige energieverbruik.

Veel gemeenten bieden subsidies voor groendaken. Check de Energiesubsidiewijzer of neem contact op met uw gemeente voor meer informatie.

Bitumen dakbedekking kan, afhankelijk van onderhoud en weersomstandigheden, tot 20-30 jaar meegaan.

Ja, groendaken zijn een milieuvriendelijke optie die bijdraagt aan biodiversiteit, isolatie verbetert, en de waterafvoer reguleert.

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan…